Gulerods- cherrytomat- avocado dip
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Gina Indsendt : Red : |
|
|
Hak gulerødderne i skiver og kom i en foodprocessor med osten. Blend til det er groft hakket.
Tilsæt herefter tomater og blend igen i ca. 20 sek. Tilsæt til sidst avokado i grove skiver, balsamico og blend til det har en grødet konsistens. Tilsæt til sidst salt (ca. 20 skru på kværn eller efter behag) og smag til med limesaft. |
|
Opskriften er vist 2818 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne