Rabarber med smuldredej
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Smuldres sammen.
Et tærtefad rengjorte og i små stykker udskårne rabarber overhældes med en blanding af sukker og kanel, som til en gang risengrød. Derover hældes smuldredejen (der SKAL smuldre). Bages i ca. 30 minutter ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 4084 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne