Rabarber medaljoner
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
MØRDEJ:
Hæld mel og flormelis i en skål. Tilsæt smørret i små klumper og smuldr det med hænderne, til det har en savsmuldslignende konsistens. Tilsæt citronskal og æg og saml hurtigt dejen. Stil dejen i køleskabet i 30 minutter. Rul dejen ud i 2-3 mm tykkelse på et meldrysset bord. Stik dejen ud i ringe i ca 8 cm i diam. (Husk at stikke et lige antal, da der går to ringe pr medaljon.) Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem ved 220 grader (almindelig ovn) i 7 minutter og lad dem køle af, før du samler medaljonerne. CREME: Skyl rabarberne og skær dem i skiver på 2 cm. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland sukker og vaniljekorn og vend det godt rundt i rabarberne. Bag dem i ovnen i 15 minutter på 170 grader (almindelig ovn). Køl dem af før du går videre. Pisk fløden. Tag 2/3 af rabarberne og vend dem i flødeskummet sammen med citronsaften. (Sørg for at så lidt sirup som muligt fra rabarberne kommer med i.) Læg rabarbercremen mellem to medaljer. Pynt hver medalje med den resterende del rabarbere. |
|
Opskriften er vist 2220 gange,
og udskrevet 61 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne