Aspargesmousse i laksesvøb
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 124226 gange,
og udskrevet 7147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2014-12-27 00:32:57 Kan man bruge noget andet end hvidvin? :-) anonym - 2011-09-06 23:30:59 Det er blevet en af mine så absolutte ynglingsforretter. Ikke mindst, fordi den kan laves dagen før -eller endda sættes i fryser f.eks. et par uger før.Alle elsker den forret og roser den. Der skal dog bruges en smule mere laks end angivet efter MIN mening, hvis en pakke skal fylde nok pr. person. Tovery - 2010-10-10 01:24:14 De kan sagtens laves dagen før. Ja de kan endda fryses, hvilket jeg lige har prøvet. Lige så fine, som da jeg lavede dem for 14 dage siden. Jeg købte færdig avacadomousse neutral og blandede med 18% cremefraiche, citron og dild. Og kun en tyhnd ring omkring hver laksepakke. Vil få fat i agar agar som geleringsmiddel til næste gang. Aspargesene skal vrides i køkkenrulle, da de ellers bliver alt for våde, og så brugte jeg også her kun 18% cremefraiche. Stor succes -og smuk forret. anonym - 2010-03-15 14:27:27 Er det ok at lave den dagen før den skal bruges når der står at den kun skal i køleskab i 3 timer?? Fru M - 2009-04-18 19:54:13 Fantastisk forret! Brugte dog 2-3 skiver laks pr. form og ikke så meget mouse som i opskriften. Satte dem på lidt salat, pyntede med rejer, cherrytomat, agurk, citronbåde og lavede kaviardressing med cremefraiche til. Retten fik en del ros og mange ville have opskriften bagefter. LH - 2009-01-01 23:04:12 En rigtig god forret, der er nem at lave, og ser godt ud. Thomas - 2008-12-30 21:37:52 Har udskiftet Advocado mouse med en mouse af friske jordbær og lidt citron. ET HIT - Lyder mærkeligt - men smagen af frisk frugt og fisken er GOD. karamella - 2008-04-02 19:53:43 synes aspargesmoussen var for kvalmende Lone - 2008-02-26 12:25:50 Super lækker forret, jeg lavde aspagesfromagen i en randform og sprøjtede avocadocremen over, til sidst pyntede jeg med lakseruller langs siden og tomat og citron øverst. Retten er frisk i smagen knan varmt anbefales Anja - 2008-02-23 18:08:43 Hvor meget agar agar skal jeg så bruge til at dække de 6 husblas? Per - 2008-02-15 21:33:18 Tror ikke du kan bruge majsstivelse, men du kan bruge agar agar som er udvundet af tang Anja - 2008-02-15 13:35:30 Kan man mon bruge en anden salgs stivelse end husblas? da det indeholder gelatine, som muslimer ikke må få. kan man anvende majsstivelse istedet? molly55 - 2008-02-12 22:37:23 Den er bare god. Serverede den nogle kræsne venner.... uhm lød det bordet rundt. Diana Havnsø - 2008-01-03 17:57:50 Super lækker forret. Faldt i RIGTIG god smag hos alle gæsterne nytårs aften. simpel at lave. kan kun anbefales Mariann - 2007-12-30 13:23:34 Jeg har lige lavet min egen forme ved at folde et stykke folie 4 gange så det bliver solidt, dernæst har jeg klippet det rundt og presset det ned over min porcelæns citruspresser. Per - 2007-12-30 10:27:20 Kan du ikke finde folieformene så kan du bruge kokotter i porcelæn, de der ovnfaste nogen. Mia - 2007-12-29 21:56:34 Hvor kan man få de forme man kan se anvendt på billederne? Jeg har prøvet i mange butikker, men kan bare ikke finde dem. Malene - 2007-12-28 16:30:50 Den kom så lige med på nytårs menuen - tror jeg prøve det med kaviaren... Er ikke så vild med avocado :D Sanne - 2007-12-26 19:57:00 Superlækker og nem at lave! manfred og else - 2007-10-08 23:06:04 sauce af 9% creme fraiche fortyndet med fløde tilsat rød kaviar og smagt til med salt, peber og citron fiskeren - 2007-07-24 23:54:32 en rigrig lækker bøf.. den skal prøves.. Dina - 2007-04-26 18:27:44 Super opskrift og gæsterne var tilfredse. Vi valgte dog creme fraich og kaviar.. den var rigtig god. LS - 2007-04-22 17:27:46 Ser meget elegant ud, nem at lave og smager fantastisk Manfred og Else - 2006-12-29 19:27:24 Lækker forret, men efter 1. prøvesmagning, udskiftede vi advocadocremen med en sauce af 9 % creme fraiche fortyndet med fløde tilsat rød kaviar og smagt til med salt, peber og citron, da vi syntes advocacremen var for tung. Jonna Poulsen - 2005-01-01 01:01:01 En af de bedste forretter jeg har smagt og så er den nem at lave Helle Lentz - 2005-01-01 01:01:01 En lækker forret adad - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god, og især hvis den er frisk fanget på flue! vivian rusbjerg - 2005-01-01 01:01:01 denne skal prøves, ikke bare til pynt er virklig kræs for ganen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne