Røget pindsvin
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Fryseegnet : Ja Indsendt af : ChihuahuaDalle Indsendt : Red : |
|
|
Snit vandret og lodret på skindet af bacon så det bliver til små firkanter, kom derefter røget bacon i en ildfast fad, og sæt den ind i alm ovn på 180 grader i 1 time og 30 minutter.
serveres på et stykke rugbrød. |
|
Opskriften er vist 42400 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Lohse Adamsen - 2017-12-16 14:56:13 Smager afsindigt pragtfuldt 🤗 vi får kartofler og persillesovs til 🤗 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne