Malenes tomat-kødsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegenet Indsendt af : Fashionfood Indsendt : Red : |
|
|
Først starter du med at skære løg ud i små tern, og cocktailpølser ud i små skiver. Når det så er gjort, sætter du vand over til pastaen.
Imens at det kommer op at koge, begynder du at stege løgene og baconen i en gryde (put gerne en smule margarine i bunden af gryden først, så undgår du at det brænder for meget på). Når vandet koger, skal du putte pastaen I vandet. Imens pastaen står og bliver færdig, putter du oksefarsen ned til bacon-løg blandingen. Rør godt rundt i det. når oksefarsen er ved at være gennemstegt, blander du paprika i, og blander det godt sammen. Efter det putter du de hakkede tomater ned i blandingen (samen med mælken, hvis det ønskes), og rører godt rundt. Til sidst blander du cocktailpølserne i, samt purløg og persille, og smager til med salt og peber. Lad det stå at småsimre lidt, imens at pastaen bliver færdig, og voila, så har du en god og forfriskende aftensmad. God appetit |
|
Opskriften er vist 3530 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne