Malenes tomat-kødsovs

Malenes tomat-kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegenet

Indsendt af : Fashionfood

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksefars
1 ds.hakkede tomater
1-2 løg (alt efter størrelse)
1 pakke bacon i tern
1 pakke cocktailpølser
2 tsk.paprika
0.5 dl.mælk (kan undlades)
2 spsk.hakket frisk persille
2 spsk.hakket frisk purløg
 salt
 peber
300 g.pasta
 
Opskrift:
Først starter du med at skære løg ud i små tern, og cocktailpølser ud i små skiver. Når det så er gjort, sætter du vand over til pastaen.
Imens at det kommer op at koge, begynder du at stege løgene og baconen i en gryde (put gerne en smule margarine i bunden af gryden først, så undgår du at det brænder for meget på). Når vandet koger, skal du putte pastaen I vandet.
Imens pastaen står og bliver færdig, putter du oksefarsen ned til bacon-løg blandingen. Rør godt rundt i det. når oksefarsen er ved at være gennemstegt, blander du paprika i, og blander det godt sammen. Efter det putter du de hakkede tomater ned i blandingen (samen med mælken, hvis det ønskes), og rører godt rundt. Til sidst blander du cocktailpølserne i, samt purløg og persille, og smager til med salt og peber. Lad det stå at småsimre lidt, imens at pastaen bliver færdig, og voila, så har du en god og forfriskende aftensmad.
God appetit





karakterer:
Opskriften er vist 3532 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu