Gittes chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jørn Indsendt : Red : |
|
|
Chokolade og smør smeltes i en gryde. Lad det køle af mens sukker og æggeblommer piskes i ca. 5 minutter.
Vend det smeltede chokolade/smør i sukkermassen. Pisk hviderne stive og vend dem i. Hæld massen i en springform på 22-24 cm. Kom eventuelt bagepapir i formen. Kagen bages i ca. 40-45 minutter ved 180 grader i varmluftovn. Kagen er meget blød men stivner i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 4270 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne