Gittes chokoladekage

Gittes chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jørn

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.chokolade 70%
200 g.smør
200 g.sukker
5 æggeblommer
5 æggehvider
 
Opskrift:
Chokolade og smør smeltes i en gryde. Lad det køle af mens sukker og æggeblommer piskes i ca. 5 minutter.
Vend det smeltede chokolade/smør i sukkermassen.
Pisk hviderne stive og vend dem i.
Hæld massen i en springform på 22-24 cm. Kom eventuelt bagepapir i formen.
Kagen bages i ca. 40-45 minutter ved 180 grader i varmluftovn.
Kagen er meget blød men stivner i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 4270 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu