Hurtig bananis is kurv
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Nej Indsendt af : Maia Indsendt : Red : |
|
|
Banan is:
Skær bananerne i skiver og frys dem til de er helt frosne. (tid variere efter fryser, men efter 5-6 timer er de fine. Man kan også lade dem være i fryseren natten over) Tag dem ud af fryseren og blend dem ved høj hastighed indtil du får en tyk cremet konsistens. (tilføj lidt mælk hvis massen er for "sej" til at blive blendet) Kom nu massen tilbage i fryseren. Honning/havregryns kurv: Forvarm ovnen til 175 grader varmluft Smelt smørret og tilsæt sukker. Massen bliver ikke homogen, men det skal man ikke tage sig af. I en skål blandes mel, bagepulver, vaniljesukker og havregryn. Smør/sukker massen hældes over og det hele blandes godt sammen. Tilsæt det meste af honningen. Dejen skal hænge sammen, men ikke være for våd. På en bageplade lægges der bagepapir. Tag en klump dej (den skal være lidt mindre end en golfbold) og form den til en kugle, Læg dem på bagepladen MEN LAD DER VÆRE GODT MED MELLEMRUM IMELLEM DEM. Tryk dem let flade og bag dem i ovnen i 6-8 minutter. Lad dem køle af. Kagerne er meget bløde selv når de er kølet af, men det er meningen! Tag nu en lille skål og læg kagen ned i og "form" kagen så den for skåleformen. Sæt skålene i køleskabet til de skal serveres. Pynt: Vask bærerne og lav eventuelt en pure. Temperer chokoladen og lav store chokoladestykker Præsentation: Når der skal serveres tages isen ud. (Det er en god ide at give den 10-20 sek. i mikrobølgeovnen så den er lidt blød i det) Blend isen og tilsæt en lille smule mælk hvis det er nødvendigt. Tag kurvene id og kom isen ned i. Plager et stykke chokolade i isen og pynt tallerkenen med bærerne. |
|
Opskriften er vist 2815 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mads - 2014-07-02 22:12:46 Mega god dessert! Hader når man skal bruge meget tid på de enkelte komponenter og det skal man ikke her! Laver den helt klart på lørdag til familiefesten! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne