Irsk chokoladekage med baileys
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn).
Smør en springform med smør og drys den med lidt mel. Smelt chokolade og smør over vandbad. Rør baileys i chokoladeblandingen og rør godt. Lad chokoladen køle af. Pisk æg (stuetempererede) og sukker sammen på høj hastighed i 5 minutter, så det er meget luftigt. Vend en fjerdedel af æggemassen i chokoladen. Hæld chokoladen over i resten af æggemassen og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber. Hæld dejen i springformen. Stil springformen i en bradepande og hæld vand i, til det går 1,5 cm op af kanten på springformen. Bag kagen i 40 minutter. Når kagen er kold, drysses der flormelis hen over den. |
|
Opskriften er vist 5175 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne