Irsk chokoladekage med baileys

Irsk chokoladekage med baileys, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Til formen:
1 spsk.blødt smør
1 spsk.hvedemel
 
 Til kagen:
300 g.mørk chokolade
150 g.smør
2 spsk.baileys
6 æg
150 g.sukker
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn).

Smør en springform med smør og drys den med lidt mel.

Smelt chokolade og smør over vandbad.
Rør baileys i chokoladeblandingen og rør godt.
Lad chokoladen køle af.

Pisk æg (stuetempererede) og sukker sammen på høj hastighed i 5 minutter, så det er meget luftigt.
Vend en fjerdedel af æggemassen i chokoladen.
Hæld chokoladen over i resten af æggemassen og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.
Hæld dejen i springformen.

Stil springformen i en bradepande og hæld vand i, til det går 1,5 cm op af kanten på springformen.
Bag kagen i 40 minutter.

Når kagen er kold, drysses der flormelis hen over den.





karakterer:
Opskriften er vist 5175 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu