Røget lakseblinis

Røget lakseblinis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Rusland

RuslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Røget lakseblinis, billede 4 Røget lakseblinis, billede 1 Røget lakseblinis, billede 2 Røget lakseblinis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.vand
2.5 dl.mælk
125 g.boghvedemel
125 g.boghvedegryn
 
75 g.smør
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1.25 dl.piskefløde
125 g.hvedemel
3 æggeblommer
 
3 æggehvider
 
300 g.røget laks i strimler
200 g.stenbiderrogn
75 g.cornichoner
2 dl.cremefraiche 38%
3 spsk.finthakket rødløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gær røres ud i vand og mælk. Boghvedegryn og boghvedemel tilsættes og står tildækket i ca. 4 timer.

Smør smeltes og tilsættes boghvedeblandingen sammen med sukker og salt. Piskefløde, hvedemel og æggeblommer tilsættes, og dejen piskes godt sammen.

Æggehvider piskes let stive og vendes i dejen til sidst.

Steges på en blinispande eller som små pandekager på en teflonbelagt pande. Der skal kun anvendes fedtstof ved bagning af den første pandekage. Pandekagerne holdes varme.

Anrettes portionsvis.

Tips:

Blinis kan også serveres som en frokostret, hvor tilbehøret anrettes i små skåle. Hertil serveres en god flaske champagne.





karakterer:
Opskriften er vist 37292 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu