Kanelsnegle nemt og lækkert
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lisa Indsendt : Red : |
Fotograf: Lisa |
|
Mælken lunes (så den er lunken) og kommes i en skål. Smuldre gær i mælken, rør til den er opløst. Mel og de øvrige ingredienser blandes derefter i, og det hele æltes til en ensartet dej. Tildæk dejen og lad den hæve 30-45 minutter, til dobbelt størrelse.
Dejen deles i to lige store dele. Rul dejen ud i to firkanter. (ca. 30x30 cm), hvorefter fyldet fordeles over hele fladen. Dejen rulles sammen og skæres ud til 24 lige store stykker, sættes på en bageplade med bagepapir på. Her kan man trykkes dem lidt flade, hvis de er for høje. Sæt dem et lunt sted ca. 20 min. - tildækket og lad dem hæve yderligere. Pensles med æg eller mælk og bages på ovnens midterste rille i ca. 10 min. ved 175 grader i varmlufts ovn. (Er fryseegnede) |
|
Opskriften er vist 56025 gange,
og udskrevet 617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-03-16 17:04:33 lige knap så meget mel så bliver de gode Emma - 2015-11-14 13:25:35 Slap af det er lyset Mikkel - 2015-10-03 14:14:16 Er det bare mig eller er den dej gul Camilla - 2015-09-16 17:07:23 Er det bare mig, eller er den remonce ikke grøn? Henning Helmsby - 2014-08-07 21:56:12 Går aldrig af mode :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne