Schnitzel Napoli
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kurt Indsendt : Red : |
|
|
Krydr schnitzlerne med salt og peber
Steg dem 1 1/2 min på hver side og læg dem i et ildfast fad. Lav en blanding af knust hvidløg og tørret basilikum og drys set over kødet. Ikke det hele resten bruges til sauce. Læg derpå en skive røget skinke Dernæst to skiver tomat og til sidst ost Kog panden af i bouillon og resten af hvidløg/basilikum blandingen og jævn med lidt maizena Stil fadet i varmluftovn på 175 g i 20 min - done. Jeg serverer normalt fransk kartoffelgratin og salat til retten men alm kogte kartofler kan sagens bruges |
|
Opskriften er vist 5690 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Kurt - 2014-10-09 17:24:26 Nu har jeg prøvet med ganske alm. middags kotteletter som fik 2 min på hver side. Resultatet var ret godt også, meget saftigt med alligevel gennemstegt. Ku godt blive favoritten. :-) Henrik Sveistrup - 2014-10-09 17:18:27 Wow tak det smager himmelsk og er en super nem ret - god til gæstemiddag. Jeg lavede det hele klart dagen før, men lagde staniol over. På selve dagen varmede jeg op uden staniol. Perfekt resultat. Gav det lidt længere i ovnen, da retten naturligvis havde stået på køl. Kurt - 2014-06-26 20:25:47 Det jævnede pandeafkog skal hældes op omkring kødet, før man stiller fadet i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne