Spinatsalat med spelt og sennepscreme
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt af : DaddyOne Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og kog speltkernerne efter anvisningen. Lad de kogte kerner afkøle.
Skyl spinaten, og hak bladene groft. Hak hvidløget fint. På en pande svitses hvidløget let i olivenolien, og spinatbladene tilsættes. Vend rundt i det et par minutter indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med lidt peber. Tag spinaten fra varmen, og lad den afkøle. Sennepscreme: 3 spsk. græsk yoghurt eller creme fraiche røres sammen med 2-3 tsk sennep og et skvæt olivenolie. Smag til med salt. Bland speltkerner, spinat, og sennepscremen, og pynt med radiser skåret i tynde strimler. Server som tilbehør fx til stegte kyllingelår eller en kotelet. |
|
Opskriften er vist 3221 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne