Dronningesnitte
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De afskorpede brødskiver smøres. Lakseskiverne rulles sammen til bånd. De velafdryppede asparges samles to og to med et laksebånd og lægges på tværs af hver sin brødskive. Æggene deles. Blommen fjernes forsigtigt, røres blød med smør eller mayonnaise og sprøjtes ud på aspargesstilkene. Æggehvideskallerne fyldes med kaviar. Et "kaviaræg" og et salatblad anbringes i hver sit hjørne af brødet.
|
|
Opskriften er vist 45119 gange,
og udskrevet 544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2013-12-31 16:14:27 HIMMELSK!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne