Kæmpe Lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Kødsovs: Tag en stor gryde frem. Tilsæt lidt fedtstof (lige meget om det er olie eller smør), alt kødet, hakkede løg og hvidløg. Når det hele er brunet tilsættes tomatpure, flåede tomater og de revnede gulerødder. Smag til med salt, peber og oregano. Lad det stå og simre imens bechamelsovsen laves. Bechamelsovs: Margarinen smeltes i en gryde. Når alt margarinen er smeltet mættes margarinen med mel. Tilsæt alt mælken og alt det revne emmentaler ost. Rør indtil der ikke er mere ost på piskeriset. Smag til med muskat og salt. Lasagne: Læg skiftevis et lag kødsovs, et lag bechamelsovs og et lag med lasagneplader. Strø med revet cheddar på toppen. Sæt lasagnen ind i ovnen i 30-35 minutter. Tag ud og lad køle af. Tips: Der er dobbelt portion af bechamelsovs, man kan evt. halvere denne. Man kan vælge at lægge lasagneplader mellem hver lag sovs man lægger. Der skal benyttes et rigtigt stort fad, eller to mellemstørrelsesfad. |
|
Opskriften er vist 3395 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne