Røget laksesnegle
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Rør mel, salt og mælk godt sammen. Pisk æggene i og lad dejen hvile 30 minutter. Pisk den igennem og steg pandekagerne i smør, lad dem køle af.
Smør pandekagerne med cremefraiche og finthakket purløg. Læg lakseskiverne over og rul pandekagerne fast sammen om fyldet. Stil dem koldt og tildækket til de skal serveres.
Skær rullerne i 2-3 cm. tykke skiver med en skarp kniv, og pynt med purløg.
|
|
Opskriften er vist 17066 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne40 - 2011-12-29 17:37:13 Tip: bag dejen i ovnen i en bradepande, så bliver den helt jævn og firkantet, og dermed meget let at skære ud! Susanne N - 2011-03-07 10:54:18 Tip: Lad lakserouladen trække til næste dag, det bliver den kun bedre af. Lav en god dressing til og pynt med rejer, citronskive og kaviar. Susanne - 2006-11-30 22:36:56 Super! tilsatte lidt dild, gæsterne elskede dem! Annie - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker ret. Også som forret, serveret på salat anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kan fint laves med fædigkøbte tortillas. Birthe - 2005-01-01 01:01:01 SUPERGOD. Mine gæster var vilde med dem. !! - 2005-01-01 01:01:01 Det smager rigtig,rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne