Bacon-mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : er fryse egnet Indsendt af : babbers Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pus mørbrad af og skær dem i 2cm x 2cm store tern, skær bacon i 1cm x 1cm store tern. Hak gulerødder i 0,5cm tykke skiver og hak hvert løg i 8 både.
Varm en tykbundet gryde op uden fedtstof. Kom bacon i og steg sprødt. Kom herefter løg og gulerødder ned til baconen og steg til løgne "gennemsigtige". Steg nu mørbrad med, og lad det skifte farve og kom derefter pastasaucen og de hakkede tomater ned til det hele og lad det koge i 1 1/2 time på middel varme. Tips: Serveres med kartoffelmos eller ris. |
|
Opskriften er vist 63535 gange,
og udskrevet 690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-08-16 15:37:01 basilikum, oregano, persille, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne