Gluten og hæve frie boller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : EMILIEe Indsendt : Red : |
|
|
start med at røre smeltet smør og mælk sammen, og rør derefter mandelmel, solsikkekerner, FiberHUSK, bagepulver og salt i. lad gerne dejen stå fem minutter men det behøves ikke. form dejen til boller og bag dem i cirka 15 minutter ved 190 grader i normal ovn
|
|
Opskriften er vist 3023 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne