Røget laks med røræg

Røget laks med røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 spsk.vand
4 stk.æg
10 g.smør
5 skiverrøget laks i skiver
 
Opskrift:
Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt vand eller fløde. Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemassen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.

Server røræggene med skiver af røget laks og pynt med karse, dild eller purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 29804 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu