Kong Solomons hofret
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Præstesøn Indsendt : Red : |
|
|
Først svitses pølserne til du ikke kan holde op med at pre-snacke dem. Derefter kommes løg og hvidløg i gryden til de er flotte og gyldne. Når det ser lækkert ud skrues der højt op for temperaturen og krydderblandingen tilføjes og ristes af. Efter 30 sek. kommes tomaterne i blanding og der skrues ned. Lad retten simre lidt. Smag til med salt og krydderier.
Serveres med ris, linser eller noget udløbet creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 2267 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne