Stines stenalderbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Kan fryses Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Bland de tørre ingredienser i en skål, tilsæt de våde ingredienser og bland godt. Massen hældes i en brødform og presses godt ned i formen, så der ikke er lufthuller.
Bages ca. 1 time ved 160 grader. vendes ud på en rist hvor det afkøler. |
|
Opskriften er vist 8819 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2020-12-08 18:12:39 Lækkert især ristet. Lise - 2015-03-15 16:39:04 Super god opskrift! Et stort hit hos familien, kan helt klart anbefale den til alle! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne