Pasta med råvildt
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Anna Jensen Indsendt : |
|
|
Rådyrkødet skæres i strimler og steges i en gryde i olie tilsat salt og peber og eventuelt vildtkrydderi. Strimlerne tages op og lægges på den tallerken.
Smør smeltes i saften og olien fra kødet. Forårsløgene og tomaterne snittes groft og sauteres sammen med ærterne i gryden. Mel tilsættes og afbages. Kom derefter mælk og fløde i og lad det hele koge i 5 minutter. Smag til sidst til med salt, peber og krydderi. Kog det friske pasta. Bland pasta, rådyr-strimler og sauce sammen og retten er klar til servering! Tips: Der kan helt sikkert også bruges andet kød, jeg synes bare en ret med pasta og rådyr manglede! (-: |
|
Opskriften er vist 5102 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne