Røget laks med løg og svampesalat

Røget laks med løg og svampesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 bdt.forårsløg
1.25 dl.grønsags- eller hønsebouillon
1 spsk.tør hvidvin
200 g.champignoner eller kantareller
1 spsk.citronsaft
 salt
 peber
2 spsk.koldpresset olivenolie
4 skiverrøget laks
1 bakkekarse
 
 
Opskrift:
Roden og de visne blade fjernes fra forårsløgene. De skylles grundigt i rindende vand, duppes tørre og med 2/3 af de grønne blade skæres de i 3 cm lange stykker. Bouillon og hvidvin bringes i kog. Forårsløgene tilsættes og koger ved svag varme under låg, i 3-5 min. til de er lige netop møre. Svampene gøres i stand. De skylles og skæres i tynde skiver der straks dryppes med citronsaft, ellers bliver de mørke. Forårsløg og svampe fordeles på 4 tallerkener og drysses med salt og peber. Salaten dryppes med olivenolie. Laksen skæres i ikke for tynde strimler og lægges ved siden af salaten. Karsen klippes over salaten.

Servér brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 11077 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu