Røget laks med løg og svampesalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Roden og de visne blade fjernes fra forårsløgene. De skylles grundigt i rindende vand, duppes tørre og med 2/3 af de grønne blade skæres de i 3 cm lange stykker.
Bouillon og hvidvin bringes i kog. Forårsløgene tilsættes og koger ved svag varme under låg, i 3-5 min. til de er lige netop møre.
Svampene gøres i stand. De skylles og skæres i tynde skiver der straks dryppes med citronsaft, ellers bliver de mørke.
Forårsløg og svampe fordeles på 4 tallerkener og drysses med salt og peber. Salaten dryppes med olivenolie. Laksen skæres i ikke for tynde strimler og lægges ved siden af salaten. Karsen klippes over salaten.
Servér brød til. |
|
Opskriften er vist 11077 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne