De absolut bedste Cookies
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kathrine Indsendt : |
|
|
Bland blødt smør, brun farin og sukker i en skål og undgå at piske det med en håndmixer, men rør det i hånden evt. med en god dejskraber. Tilsæt begge æg, og rør så blandingen sammen med hvedemel, bagepulver og havregryn. Du kan evt. tilsætte lidt salt til dejen. Hak chokoladen i grove stykker og vend dem forsigtigt i dejen. Hak valnødderne finere end chokoladen og vend også dette i dejen. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft. Tag en bageplade frem og lav nogle kugler med 5 cm diameteren. Tryk dem en lille smule flade (endelig ikke for meget) og sæt pladen i ovnen i ca. 15 min. De er færdige når de er let gyldne i kanten. Lad dem køle af på en rist, men pas på de ikke knækker.
|
|
Opskriften er vist 7865 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer TA - 2014-06-03 10:10:36 Vildt gode! Synes de er rigtig lækkert når de er lidt bløde i midten! Min portion gav ca. 16 store, og det passede rigtig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne