Pizzasnegle til madpakken 02
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Sandra Barnstorm Indsendt : Red : |
|
|
- Rør gæren ud i vandet i en stor skål.
- Tilsæt salt, grahamsmel og det meste af hvedemelet. - Ælt dejen og tilsæt resten af melet lidt efter lidt. Dejen skal være smidig og kan slippe fingrene. - Lad dejen hæve mens du laver fyldet. - Varm olien op i en gryde eller på en pande. - Svits løg, gulerod og squash heri i 4-5 minutter. - Tilsæt tomatpuré og krydderier og lad saucen simre i 10 minutter. - Blend evt. fyldet, hvis du ønsker finere konsistens, eller hvis grøntsagerne skal "skjules" for kræsne børn ;-) - Hæld dejen ud på et melstrøet bord og rul den ud til en firkant på ca. 30x45 cm. - Smør fyldet ud på dejen. - Rul dejen sammen på den lange led. - Skær dejen ud i ca. 2 cm. brede stykker og læg disse på en bageplade med bagepapir. Sørg for at der er godt med mellemrum mellem sneglene, så de kan hæve. - Drys sneglene med ost. - Tænd ovnen på 200 grader (varmluft: 180 grader) og lad sneglene efterhæve mens ovnen bliver varm. - Bag pizzasneglene i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 5345 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne