Tun Ceviche
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Nej Indsendt af : Betina Løvgaard Indsendt : Red : |
|
|
Rødløg, saften af en lime og olivenolie blandes sammen i en mellemstor skål.
Hæld væsken af tunen og tilsæt den sammen med koriander, jalapeño, og tomat. Tabascoen tilsættes også, hvis man ellers ønsker den i retten. Tildæk skålen og sæt den i køleskabet i mindst 20 minutter, så smagene kan få lov, at blandes. Når de tyve minutter er gået, presses halvdelen af fyldet ned i dåsen tunen har ligget i. Sæt på en tallerken, og vend bunden i vejret så den sammenpressede masse falder ud og skær derefter en kvart avocado op i skiver. Pynt med dem på toppen. Gør herefter det samme med den anden portion. Bon appetit Tips: En lækker ceviche. Lige til at spise. Mums! Kan både bruges som aftenmad & frokost. Personligt foretrækker jeg den som aftensmad. |
|
Opskriften er vist 3328 gange,
og udskrevet 37 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne