Lakse-østerstatar med purløg og sesampandekager
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksekød og skalotteløg hakkes fint, og tilsættes grofthakket østers. Blandingen trækker lidt før der evt krydres med salt og peber.
Tomaterne befries for kerner og hakkes fint med en kokkekniv og kommes op i en skål. Fintsnittet purløg tilsættes (der gemmes lidt til at drysse over retten) og der tilsættes 1 del olie til 3 dele eddike og coulisen krydres. Sesampandekager: Hele æg piskes sammen og krydres med salt og peber, sesamfrø og krydderurter. En pande varmes op med lidt olie og tilsættes lidt æggemasse så det lige dækker bunden. De skal være meget tynde. Når sesampandekagerne er stivnet og gyldne på den ene side tages de af. På en tallerken anrettes et stykke salatblad, lidt tomatcoulis og en sesampandekage som er rullet om den røget laksetatar. Der pyntes med lidt finthakket purløg. |
|
Opskriften er vist 11918 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne