Kyllingebryst med Spinat og Feta fyld

Kyllingebryst med Spinat og Feta fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Anne Lise Knüff

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tsk.olivenolie
0.5 løg, hakket
2 fedhvidløg, presset
0.5 dl.hakkede forårsløg
0.5 dl.hakket persille
250 g.spinat
1 dl.smuldret fetaost
1 æg
1 spsk.vand
8 tynde skiver kyllingebryst (ca. 400 g)
1 dl.brødkrummer
 
Opskrift:
Ovnen skal forvarmes. Sættes til 180 c.

Olien varmes i en pande. Derefter tilsættes løg, hvidløg og forårsløg.
Steg disse sammen et minuts tid, og tilsæt derefter spinat, persille og salt og peber. Steges i et minut til, eller indtil blandingen er varm.

Fjern mix'en fra varmen og bland fetaosten i.

Placer omkring 1/2 dl grøntsags/oste blanding i midten af et stykke kyllingebryst, og fold det sammen.

Pisk æg og vand sammen i en skål med en lille smule salt. Put brødkrummerne i en anden skål, og dyp så en kyllingerulle i ægge blandingen og rul den derefter i brødkrummerne.

Placer kyllingestykkerne på en bageplade og bag dem i 25 minutter eller indtil de er gennembagte.

Enjoy!

Tips:

Super lækker italiensk ret! Min mor lavede den tit til hele børneflokken den gang vi blot var en gruppe splejsede jyllandsunger. Ca. 1 stykke kylling pr person.





karakterer:
Opskriften er vist 10358 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-29 22:49:25
Hvad kunne man evt. server til? :) Det lyder rigtig lækkert, det skal prøves.