Kyllingebryst med Spinat og Feta fyld
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Nej Indsendt af : Anne Lise Knüff Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen skal forvarmes. Sættes til 180 c.
Olien varmes i en pande. Derefter tilsættes løg, hvidløg og forårsløg. Steg disse sammen et minuts tid, og tilsæt derefter spinat, persille og salt og peber. Steges i et minut til, eller indtil blandingen er varm. Fjern mix'en fra varmen og bland fetaosten i. Placer omkring 1/2 dl grøntsags/oste blanding i midten af et stykke kyllingebryst, og fold det sammen. Pisk æg og vand sammen i en skål med en lille smule salt. Put brødkrummerne i en anden skål, og dyp så en kyllingerulle i ægge blandingen og rul den derefter i brødkrummerne. Placer kyllingestykkerne på en bageplade og bag dem i 25 minutter eller indtil de er gennembagte. Enjoy! Tips: Super lækker italiensk ret! Min mor lavede den tit til hele børneflokken den gang vi blot var en gruppe splejsede jyllandsunger. Ca. 1 stykke kylling pr person. |
|
Opskriften er vist 10358 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Nicoline92 - 2015-03-29 22:49:25 Hvad kunne man evt. server til? :) Det lyder rigtig lækkert, det skal prøves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne