Asiatisk Tunsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Fryseegnet : Nej Indsendt af : Clara Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Tag en skål i mellem størrelse, og bland deri tunsteaks, agurker, avocado, løg, chilipeber og de ristede sesamfrø, som har fået ca. 3 minutter på en varm pande forinden.
Hæld derefter lemonsaft, sesamolie og soyasauce i og vend alle ingredienserne forsigtet, så avokadoen ikke bliver most. Put derefter retten i køleskabet i ca. 15 minutter. Tag derefter skålen ud, og anret maden på en stor tallerken eller et fad. Kan severes med ristet brød eller kiks. |
|
Opskriften er vist 5906 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne