Super lækker italiensk risotto
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Nej Indsendt af : Anne Lise Knüff Indsendt : Red : |
|
|
Hak forårsløg og hvidløg.
Kyllingen steges på en varm pande med lidt olivenolie ved samt godt med friskkværnet peber. Når kyllingestykkerne har taget lidt farve så tilsættes løg og hvidløg. Steg videre i ca. 1/2 minut - imens hakkes tomaten i mindre stykker og lægges derefter i. Derefter tilsættes risottorisene og der skrues lidt ned imens der røres lidt rundt. Tilsæt nu eddike til hønsebouillon og rør rundt. Hæld lidt af væden på panden, hvor risene er klar til at suge til sig. Tilsæt nu de øvrige krydderier. Sørg for at retten ikke koger, men småsimrer hele tiden, så kødet bevarer sin saftighed og risene samtidig får suget væden til sig - og rør godt rundt hvert minut. Tilsæt ikke for meget af fonden af gangen. Tilsæt lidt og lad risene suge til sig under omrøring, så lidt fond igen osv. Efter ca. 20 minutter, så bør risene være al dente og væsken nogenlunde brugt. Risottoen skal ikke serveres våd af væske, men heller ikke total tør. Pynt med lidt forårsløg før servering. Parmesanost kan serveres til retten, men er strengt taget ikke nødvendigt. |
|
Opskriften er vist 10532 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Fridtjof - 2021-02-13 09:51:51 Mega lækker risotto =) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne