Lækre Pizzasnegle ala Mama
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Anne Lise Knüff Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Mælken lunes til den er fingervarm, gæren røres ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt. Hæver ca. 15 min. Dejen rulles ud til en firkant, ca. 30 x 45 cm. Løget pilles og hakkes fint. Tomatpuré smøres på dejen. Løg, oregano, skinke og ost fordeles over tomatpureen. Dejen rulles sammen til en pølse - begynd med den lange side. Pølsen skæres ud i 16 stykker. Sneglene lægges på en bageplade, enderne bøjes ind under sneglene og trykkes lidt flade. Efterhæver 20 min. Bages 15 min. ved 200 grader. Er fryseegnet. |
|
Opskriften er vist 5334 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne