Banankage 18
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Freseegnet Indsendt af : Line111102 Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend den mosede banan i. Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen. Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle. Fordel overtrækschokoladen på kagen.
Tip Bananen kan erstattes af 1 æble i små tern (ca. 1½ dl), ½ tsk kardemomme, ½ tsk revet citronskal eller med 1 tsk stærk kaffe (pulverkaffe og vand) og 50 g chokolade i små stykker. Bagetid Ca. 55 min. ved 175°.varmluft Tips: Du kan godt bruge natron du skal kun putte halvt så meget i, i stedet for bagepulver |
|
Opskriften er vist 4933 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Line j - 2014-05-18 14:51:46 Jeg fik 10 stk ud af kagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne