Ovnbraiseret torskefillet
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : McEspersen Indsendt : |
|
|
Hæld lidt olivenolie og balsamico (brug evt. anden smagsvariant end dadel efter smag) i bunden af et ovnfast fad. Drys det hakkede hvidløg i. Brun fisken på en pande i lidt olivenolie. Læg det over i fadet. Rist auberginen, skåret i grove tern, i resten af olien på panden (Obs. aubergine vil gerne suge fedtstof. Tilsæt ikke mere end der allerede var på panden, selvom det ’ser tørt ud’). Hæld den let ristede aubergine over fisken. Skær porren i stykker på 2-3 cm og svits dem på panden i ganske lidt olie. Fordel den derefter sammen med de drænede minimajs over fisk og aubergine. Læg tomatskiverne henover det hele og hæld hvidvinen over. Brug ikke for stort et fad; vinen skal gerne gå lidt op i fadet. Drys med groft salt. Sættes i ovnen (180 grader i varmluftovn) i 30-40 min.
Tips: Serveres med 3-farvet pasta. |
|
Opskriften er vist 5713 gange,
og udskrevet 118 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne