Spinatboller 02

Spinatboller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : stk.

Indsendt af : soender

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hakket frossen spinat
2.5 dl.kogende vand
50 g.gær
2 tsk.salt
2 spsk.olie
1 dl.tykmælk eller lign.
150 g.revet gulerod
1 dl.solsikkerkerner
7-9 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Det kogende vand hældes over spinaten, når den er tøet tilsæt tykmælk salt og gær. Når gæren er opløst tilsættes resten af ingredienserne. Dejen skal være klistret ikke våd. Lad dejen hæve minimum 15 min, form bollerne og lad efterhæve 20 min på bageplade. bages til de er lysebrune i varmluft ovn ved 200 grader i ca 20 min

Tips:

Man kan evt. erstatte lidt af hvedemelet med grahamsmel Drys evt. med solsikkekerner inden de bages. Super lækre og gode til madpakken





karakterer:
Opskriften er vist 5870 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu