Spinatboller 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Fryseegnet : stk. Indsendt af : soender Indsendt : Red : |
|
|
Det kogende vand hældes over spinaten, når den er tøet tilsæt tykmælk salt og gær. Når gæren er opløst tilsættes resten af ingredienserne. Dejen skal være klistret ikke våd. Lad dejen hæve minimum 15 min, form bollerne og lad efterhæve 20 min på bageplade. bages til de er lysebrune i varmluft ovn ved 200 grader i ca 20 min
Tips: Man kan evt. erstatte lidt af hvedemelet med grahamsmel Drys evt. med solsikkekerner inden de bages. Super lækre og gode til madpakken |
|
Opskriften er vist 5870 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne