Lammecurry med yoghurt
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet i små stykker.
Hak chilipeber og løg.
Varm olien i en stor pande eller gryde. Steg chili og løg, rør godt imens. Tilsæt evt. et stykke frisk ingefær og 1 fed presset hvidløg. læg lammekødet ved, og steg det i ca. 10 minutter. Tilsæt koriander, gurkemeje og nellike og kom tomaten i. Kog det hele til vandet fra tomaten er kogt ind. Tilsæt yoghurt, resten af krydderierne og salt. Retten skal småkoge til kødet er mørt og yoghurt og grønsager er blevet til en tyk sovs (ca. 40 minutter). Man kan undlade den friske ingefær og grønne chili. Retten får så en mildere smag. Serveres med ris eller chapatti. |
|
Opskriften er vist 9248 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne