Spinatguf
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : unreal Indsendt : |
|
|
Kog nudlerne til de er som du vil have dem
Del blomkålen i buketter og kog blomkålen sammen med gulerødder skåret i skiver Varm spinaten og tilsæt lidt salt og sukker Smør et ovnfast fad med smørret og fyld fadet med: 1. Kogte nudler 2. Blomkål 3. Gulerødder 4. Spinat 5. Parmesanost Giv retten mellem 20 - 25 minutter ved 220 grader celcius i en almindelig ovn. |
|
Opskriften er vist 3253 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne