Toscansk Hvidløgs Kylling

Toscansk Hvidløgs Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Sofie Fjeldsted

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.75 kophvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.peber
1 tsk.tørret basilikum
1 tsk.tørret oregano
4 kyllingebrystfilletter
 Jomfru olivenolie
3 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
0.5 kopkyllingefond (eller bouillon)
200 g.frisk spinat
0.5 kopfløde
2 tsk.majsstivelse
1 kopmælk
1 koprevet Parmesanost
 Frisk pasta
 
Opskrift:
Bland mel, salt, peber, basilikum og oregano sammen i en skål, og paner kyllingen i dette (jeg plejer at skære kyllingen i strimler).

Steg kyllingen i olivenolie, til det er let gyldent (IKKE gennemstegt). Læg kyllingen i et ovnfast fad, og kom 15min i ovnen på ca.175 grader (alm. ovn).

Mens kyllingen er i ovnen, skal du koge den friske pasta (sæt evt vandet over mens du steger kyllingen).
Tag en gryde, og hæld ca. 2 spsk olie i, og steg peberfrugt (skåret i tern) og hvidløg (der har været i hvidløgspresseren), og steg dette i ca.2-3min.

Hæld herefter kyllingefonden/bouillonen i, og kog op. Så skal fløden i, og mælken (majsstivelsen kan evt. opløses i mælken). Rør godt rundt, indtil det koger. Hvis ikke majsstivelsen allerede er i sovsen, så kom den i nu.
Herefter kommer du spinat og parmesan ost i.

Hæld sovsen ud over den kogte pasta og rør sammen.

Serveres med kyllingen.





karakterer:
Opskriften er vist 5010 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu