Toscansk Hvidløgs Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Nej Indsendt af : Sofie Fjeldsted Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, salt, peber, basilikum og oregano sammen i en skål, og paner kyllingen i dette (jeg plejer at skære kyllingen i strimler).
Steg kyllingen i olivenolie, til det er let gyldent (IKKE gennemstegt). Læg kyllingen i et ovnfast fad, og kom 15min i ovnen på ca.175 grader (alm. ovn). Mens kyllingen er i ovnen, skal du koge den friske pasta (sæt evt vandet over mens du steger kyllingen). Tag en gryde, og hæld ca. 2 spsk olie i, og steg peberfrugt (skåret i tern) og hvidløg (der har været i hvidløgspresseren), og steg dette i ca.2-3min. Hæld herefter kyllingefonden/bouillonen i, og kog op. Så skal fløden i, og mælken (majsstivelsen kan evt. opløses i mælken). Rør godt rundt, indtil det koger. Hvis ikke majsstivelsen allerede er i sovsen, så kom den i nu. Herefter kommer du spinat og parmesan ost i. Hæld sovsen ud over den kogte pasta og rør sammen. Serveres med kyllingen. |
|
Opskriften er vist 5010 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne