Marinade til grillkød
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Marianne Søgaard Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløget presses ned i en skål, og de øvrige ingredienser tilsættes. Marinaden hældes over oksebøffer, svinekoteletter eller lammekød og trækker i minimum 30 minutter.
|
|
Opskriften er vist 4954 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne