Chokoladekage med marinerede jordbær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Sus Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist hasselnødderne i ovnen ved 200* i ca. 10 minutter til skallen brister. Gnid skallen af i et viskestykke, og findel dem i en minihakker.
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk smør og sukker cremet og pisk æggeblommerne i et ad gangen. Rør de findelte hasselnødderne, hvedemel og chokoladen i dejen og vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i. Kom dejen i en smurt meldrysset springform og bag kagen ved 175* i ca. 45 min. Skul jordbærrene, skær stilken af, og skær dem i tykke skiver. Kom bærrene i en skål og bland med mynte. Hæld hyldeblomstsaften over, og lad det trække mindst en time. Server jordbærrene til kagen sammen med is |
|
Opskriften er vist 13541 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne