Crumble snack med kanel, marcipan og flødeskum
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Nej Indsendt af : TrunteTatt Indsendt : Red : |
|
|
Ælt marcipan og kanel sammen til en jævn masse. Smuldre derefter kanelmarcipanen ud på den varme og smurte pande. Pas på marcipanen ikke brænder på, men hold stadigvæk den høje varme.
Pisk fløden til en let og lægger skum. Flødeskummen skal være fast men ikke tyk. Kom en lille smule fløde i bunden af et lille glas, og så læg et lag crumble ovenpå. Lav derefter en flot top af flødeskum. Drys evt. Med kanel, vaniliesukker eller revet chokolade. Tips: Denne opskrift er lavet af Sina og Iben. |
|
Opskriften er vist 5075 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-01 09:43:58 Kom gerne med forslag til forbedringer:-) Eller skriv en kommentar-.... Kærlighilsen Sina og Iben:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne