Bønnesalat med æble
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
|
|
Bønnerne nippes og koges kort i rigeligt vand, så der stadig er ”bid” i dem.
De kogte bønner afkøles og skæres i mindre stykker. Æble, peberfrugt og rødløg skæres i tern og valnødderne hakkes groft. Olie, eddike og honning blandes til dressing og smages til med lidt salt og peber. Salaten blandes og er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 15200 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne