Engle-dessert

Engle-dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Claus Skeel

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Æggehvider (= 1 dl)
0.25 tsk.salt
340 g.sukker (melis)
1 tsk.Vaniljesukker
1 spsk.vinaigre
2 dl.piskefløde
 Friske el. frosne bær: Ribs, hindbær, Jordbær, solbær osv.
 
Opskrift:
Æggehviderne piskes til stift skum med saltet (husk skål og pisker ikke fedtet). Så tilsættes sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes, og til sidst vinaigre og vaniliesukker. En ildfast form, der rummer ca. 1,5 liter, smøres og drysses med mel, og heri fordeles marengsmassen. Form den gerne som en top mod midten. Bager på den nederste rille i ovnen ved 150 grader i ca. 30 min. Derefter sættes varmen op til 175 grader, og desserten bager yderligere 30 min. Tages ud af ovnen og afsvaler. Serveres kold. Piskefløden piskes til skum, fordeles over marengsen, og øverst frugten.

Tips:

Desserten er virkelig, så man hører englene synge, men slankende er den ikke!





karakterer:
Opskriften er vist 8619 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu