Engle-dessert
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Claus Skeel Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes til stift skum med saltet (husk skål og pisker ikke fedtet). Så tilsættes sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes, og til sidst vinaigre og vaniliesukker. En ildfast form, der rummer ca. 1,5 liter, smøres og drysses med mel, og heri fordeles marengsmassen. Form den gerne som en top mod midten. Bager på den nederste rille i ovnen ved 150 grader i ca. 30 min. Derefter sættes varmen op til 175 grader, og desserten bager yderligere 30 min. Tages ud af ovnen og afsvaler. Serveres kold. Piskefløden piskes til skum, fordeles over marengsen, og øverst frugten.
Tips: Desserten er virkelig, så man hører englene synge, men slankende er den ikke! |
|
Opskriften er vist 8619 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne