Renés Champignonsuppe

Renés Champignonsuppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : René B S

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.champignon
40 g.margarine
1 tsk.citronsaft
3 spsk.hvedemel
1.5 L.grøntsagsbouillon
1 dl.fløde
 salt
 peber
 Evt.2 æggeblommer
 
Opskrift:
Rens champignon og skær dem i skiver ( brug evt. en æggedeler )
Smelt margarine sammen med citron i en gryde. Svits champignon til de er gyldne, tilsæt 2 dl. bouillon, og lad det småkoge i 5 min. Tilsæt resten af bouillonen og bring det i kog. rør en smørbolle og tilsæt denne. piskes god ud i suppen. tilsæt fløde.

Tips:

Når man jævner en suppe med æg, laves en blanding af æggeblommer og fløde. Æggeblandingen røres med lidt af den varme suppe og piskes efterfølgende i resten af suppen. Suppen bringes til kogepunktet under omrøring (suppen må ikke koge - så skiller den). Hvis suppen bliver for tyk, kan du tilsætte kogende bouillon til den ønskede konsistens. En æggeblomme jævner som ca. 5 g hvedemel





karakterer:
Opskriften er vist 4240 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu