Renés Champignonsuppe
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : René B S Indsendt : Red : |
|
|
Rens champignon og skær dem i skiver ( brug evt. en æggedeler )
Smelt margarine sammen med citron i en gryde. Svits champignon til de er gyldne, tilsæt 2 dl. bouillon, og lad det småkoge i 5 min. Tilsæt resten af bouillonen og bring det i kog. rør en smørbolle og tilsæt denne. piskes god ud i suppen. tilsæt fløde. Tips: Når man jævner en suppe med æg, laves en blanding af æggeblommer og fløde. Æggeblandingen røres med lidt af den varme suppe og piskes efterfølgende i resten af suppen. Suppen bringes til kogepunktet under omrøring (suppen må ikke koge - så skiller den). Hvis suppen bliver for tyk, kan du tilsætte kogende bouillon til den ønskede konsistens. En æggeblomme jævner som ca. 5 g hvedemel |
|
Opskriften er vist 4229 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne