Pulled lamb
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt af : Heidi Nelle Indsendt : Red : |
|
|
Puds lammekøllen let af for sener og fedt.
Stik lommer i kødet og stik et ½ fed hvidløg i hver lomme. Gnid lammekøllen ind i salt, peber og Provence. Så lægger du lammekøllen på et stykke bagepapir og lukker papiret så det slutter tæt. Brug clipsemaskinen til dette. Så lægges hele herligheden i et ildfast fad, og sættes i 120 gr. varm ovn, uden varmluft i 6 timer. Der skal ikke tilføres urter, kartofler og andet "pjank" - Vi laver kød her, ikke andet. Tilbehøret kan du garanteret selv hitte ud af. Når de 6 timer er gået - har du en lammekølle hvor kødet meget gerne skulle falde af benet, og være mørt som smør. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 7370 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi Nelle - 2014-04-19 11:11:55 Det er selvfølgelig en lammekølle på 1.5 kg! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne