Pulled lamb

Pulled lamb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi Nelle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekølle på 1,5 kg
6 fedhvidløg skåret igennem på langs
 Salt
 Peber
 Tørret herbes de Provence
 
 Bagepapir
 Clipsemaskine
 
Opskrift:
Puds lammekøllen let af for sener og fedt.
Stik lommer i kødet og stik et ½ fed hvidløg i hver lomme.
Gnid lammekøllen ind i salt, peber og Provence.

Så lægger du lammekøllen på et stykke bagepapir og lukker papiret så det slutter tæt. Brug clipsemaskinen til dette.
Så lægges hele herligheden i et ildfast fad, og sættes i 120 gr. varm ovn, uden varmluft i 6 timer.

Der skal ikke tilføres urter, kartofler og andet "pjank" - Vi laver kød her, ikke andet. Tilbehøret kan du garanteret selv hitte ud af.

Når de 6 timer er gået - har du en lammekølle hvor kødet meget gerne skulle falde af benet, og være mørt som smør. Velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 7370 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-19 11:11:55
Det er selvfølgelig en lammekølle på 1.5 kg!