Piza med røget laks og stenbiderrogn
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt salt, olie og mel,(hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg eller alufolie og lad dejen hæve et lunt sted ca. 40 min. Opvarm ovnen til 225 grader. Sæt en stor bageplade i ovnen. Rul herefter pizzadejen ud til en rund plade på ca. 30 cm. i diameter og læg den på en meldrysset, opvarmet bageplade eller bagesten. Pensl pizzabunden med olie og bag den midt i ovnen 12-15 min. indtil den er gylden. Bland cremefraiche med citronsaft og 2 spsk af de finthakkede rødløg. Tag pizzaen ud af ovnen og smør cremefraicheblandingen på. Anret skiver af røget laks ovenpå cremefraichen. Fordel stenbiderrogn ovenpå og drys med resten af rødløgene. Servér straks.
|
|
Opskriften er vist 11957 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne