Pølsehorn - store, bløde, og luftige

Pølsehorn - store, bløde, og luftige, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Therese

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.margarine
20 g.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
50 g.gær
3 delmælk
500-800 g.hvedemel
 
Opskrift:
Varmluft 180 grader, 12-15 min

Margarine smeltes, og hældes i en skål.
1 dl mælk tilsættes, så det er lillefinger lunt.
Gæren smulers i blandingen, og når det er opløst, tilsættes 2dl mælk, æg, sukker og salt, og røres jævnt. Tilsæt mel, lidt efter lidt, og lad melet suge væsken til sig. Ælt og lad hæve i 30 min.
Ælt dejen, og rul den ud til en stor cirkel. Del cirklen i 10 stk, rul pølserne ind i dejen, og lad hæve i 15 min. Pensles med æg eller mælk, og bages.

Dejen er også fremragende til boller.

Tips:

Den udrullede dej, kan evt smøres med ketchup.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 41922 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-12 01:29:47
Rigtig nem opskrift, der giver lækre luftige pølsehorn af den lidt frække slags (ikke for speltmødre!). ... Og kan ikke lade være med at tænke, at det med et godt skud kardemomme kan konverteres til lækre varme hveder i morgen i forbindelse med St. Bededag - så luftig og lækker er dejen :-)

  -   2017-01-20 10:33:46
Jeg vil lave pølser horn

  -   2016-04-29 18:50:12
Det er en virkelig god og luftig dej. Super lækkert både til pølsehorn men også som boller. Er fuldt ud tilfreds.

  -   2015-06-30 12:44:16
Lækker pølsehorns dej glæder mig til at smage

  -   2015-01-24 10:20:50
Super gode pølsehorn!! Jeg bruger kærnemælk istedet og tilsætter lidt havregryn. Ungerne elsker dem😝

  -   2014-07-23 18:38:53
Prøver den, den lyder rigtig lækker.