Pølsehorn - store, bløde, og luftige
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Therese Indsendt : Red : |
|
|
Varmluft 180 grader, 12-15 min
Margarine smeltes, og hældes i en skål. 1 dl mælk tilsættes, så det er lillefinger lunt. Gæren smulers i blandingen, og når det er opløst, tilsættes 2dl mælk, æg, sukker og salt, og røres jævnt. Tilsæt mel, lidt efter lidt, og lad melet suge væsken til sig. Ælt og lad hæve i 30 min. Ælt dejen, og rul den ud til en stor cirkel. Del cirklen i 10 stk, rul pølserne ind i dejen, og lad hæve i 15 min. Pensles med æg eller mælk, og bages. Dejen er også fremragende til boller. Tips: Den udrullede dej, kan evt smøres med ketchup. |
|
Opskriften er vist 41904 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2017-05-12 01:29:47 Rigtig nem opskrift, der giver lækre luftige pølsehorn af den lidt frække slags (ikke for speltmødre!). ... Og kan ikke lade være med at tænke, at det med et godt skud kardemomme kan konverteres til lækre varme hveder i morgen i forbindelse med St. Bededag - så luftig og lækker er dejen :-) Martin - 2017-01-20 10:33:46 Jeg vil lave pølser horn Kristina Nielsen - 2016-04-29 18:50:12 Det er en virkelig god og luftig dej. Super lækkert både til pølsehorn men også som boller. Er fuldt ud tilfreds. Emiliepigen!"# - 2015-06-30 12:44:16 Lækker pølsehorns dej glæder mig til at smage anonym - 2015-01-24 10:20:50 Super gode pølsehorn!! Jeg bruger kærnemælk istedet og tilsætter lidt havregryn. Ungerne elsker dem😝 anonym - 2014-07-23 18:38:53 Prøver den, den lyder rigtig lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne