Lakridssirup 02
Indsendt af : Malina Indsendt : |
|
|
Ingredienserne piskes sammen i en gryde, så lakridspulveret ikke klumper. Siruppen koges i ca 20 minutter, til den begynder at tykne. Skum fjernes, inden siruppen hældes på et skoldet glas. Opbevares i køleskab.
NB: glucosesirup kan købes i større supermarkeder, salmiaksalt kan købes i hobbybutikker (bruges også til bolcher), lakridspulver findes både i hobbybutikker og supermarkeder. |
|
Opskriften er vist 3622 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne