Oles sildesalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Oju Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør Skyr, mayonnaise og rødbedesaft sammen med sennep og karry
Skær æble, løg, rødbeder og agurk i små stykker Læg sildefileterne på langs og skær dem igennem, skær derefter på tværs så stykkerne er ca 1x1 cm (eller den størrelse du selv synes passer) bland herefter det hele sammen og stil det i køleskabet, gerne mindst et døgn. Tips: Serveres med smilende æg, og måske hvis det er lørdag, eller helligdag, en god kold snaps til ;-) |
|
Opskriften er vist 28112 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne