Lækre og nemme bananpandekager uden mel og sukker
Indsendt af : Stine Arnholtz Indsendt : Red : |
|
|
Put alle ingredienserne i en blender go blend til den bliver hvid og ensartet (ca. 30 sekunder)
Brug evt. Kokosolie eller alm fedtstof på en slip-let-pande. Pandekagerne vendes som normale pandekager. Alt efter pandens størrelse er der nok til 2-3 pandekager. Tips: Kom evt lidt kanel i dejen. Jeg bruger dem både til morgenmad sammen med banan, jordbær, skyr og mynteblade oven på. Eller til dessert med is og frugt. |
|
Opskriften er vist 9789 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-10-21 00:03:57 De smager næsten bedre end rigtige pandekager :-) man kan ikke smage at det kun er æg og banan nam nam Ulla Jensen - 2014-05-05 17:35:51 Måms de er gode! De smager faktisk rigtig godt og er virkelig nemme at lave. Vi har fået dem til morgenmad og ungerne elskede dem! De er vildt gode med frisk frugt og honning på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne